dissabte, 3 de març del 2018

Recomanació 8: Olor de colònia, un suggeriment de Núria Comas

El Club de Lectura de Dominiques està d'enhorabona! La Núria Comas, mare de l'Adrià Pallejà, ens regala la vuitena recomanació literària. Això s'està posant ben complicat, ja que tots els llibres que ens esteu suggerint són espectaculars. Gràcies de nou Núria!
Resultado de imagen de Olor de colònia, de l'autora Sílvia AlcàntaraJo voldria recomanar-vos la novel·la Olor de colònia, de l'autora Sílvia Alcàntara. Me la vaig llegir ja fa uns quants anys, i em va agradar molt, per la intriga que es genera al voltant dels personatges, i per la descripció tan viva que fa de la vida en una colònia tèxtil.
La novel·la comença amb un incendi en un dels magatzems de la colònia. En aquest incendi es produeix un fet, que desencadenarà tota la trama del llibre. I a partir d'aquí anem coneixent els diferents personatges que viuen a la colònia, que és com una mena de poble, amb el seu ambient opressiu, dominat pel "què diran" i per mentalitats rígides. Els capítols ens van portant al desenllaç final, que és d'allò més intrigant.
TV3 en va fer una adaptació cinematogràfica, que també us recomano.
Si us la llegiu, ja em direu què us ha semblat! La podeu trobar en format butxaca, que resulta més econòmica, o bé agafar-la en préstec a la biblioteca pública. I també està traduïda al castellà, per qui ho prefereixi (Olor de colonia). Gaudiu de la lectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada