divendres, 9 de març del 2018

La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey, un llibre suggerit per Elisenda Pascual

El desè suggeriment ens arriba de l'Elisenda Pascual, la qual ens comentava que s'està llegint dues de les nostres propostes al mateix temps. També ens ha expressat un bonic comentari que no podem deixar de compartir amb tots vosaltres: "estic sentint que s'ha format una petita comunitat amb el club de lectura de les Dominiques". Doncs sí, això sembla, ho estem aconseguint  gràcies a vosaltres! Vinga, enhorabona!
La societat literària i de pastís de pela de patata de Guernsey 
Autores: Annie Barrows, Mary Ann Shaffer
Resultado de imagen de La societat literària i de pastís de pela de patata de GuernseUna novel·la divertida i profundament humana. Un homenatge als bons llibres i a les bones persones, capaç d'aixecar els ànims fins i tot dels més cínics. Irresistible.
1946, Londres. L'escriptora o columnista Juliet Ashton cerca un tema per a la seva propera novel·la. Per mitjà de la carta d'un habitant de l'illa de Guernsey, entra en contacte amb els membres d'una curiosa societat literària nascuda durant l'ocupació nazi, i decideix desplaçar-se a l'illa per conèixer de primer mà els seus singulars habitants i les seves vivències durant la guerra. Una història commovedora. Font Ara Llibres.
Aquest llibre està escrit en un format original mitjançant cartes que s'escriuen els protagonistes de la història els uns als altres, però tot i així , es fa molt entenedor. Facilita aprendre molt sobre la segona guerra mundial, i que contacta amb la part més bonica del ser humà: la solidaritat. Penso que és una novel·la que recorda les bones converses amb gent sensible i sensata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada