divendres, 2 de març del 2018

Recomanació 6: Destino Desconocido, d'Agatha Christie. Un nou suggeriment de Meritxell Cardona.

Resultado de imagen de Destino desconocidoVaig llegir-lo ja fa uns anys i em va cridar l'atenció pel repte que suposava, però no per a mi, sinó per a l'escriptora. El llibre es diu Destino Desconocido i l'escriptora és la Sra. Agatha Christie. Aquest llibre no és dels millors que ha escrit i segurament poques persones el coneixen. La seva raresa radica en què no és un llibre d'un assassinat, d'uns sospitosos, d'una intriga, etc al que ens té acostumats aquesta senyora, sinó que es tracta d'una obra totalment diferent al que escrivia normalment.
Tracta d'unes misterioses desaparicions de científics que ningú sap on van a parar i d'una dona que ho ha perdut tot en la seva vida i que, a punt de suïcidar-se, decideix donar un tomb a la seva situació i intenta trobar l'últim científic desaparegut. Una història d'espies amb uns protagonistes que et lligaran a l'aventura i que faran que no puguis deixar de llegir fins al final.
És un llibre molt fàcil de llegir, ple de misteri i d'acció i amb un final bastant sorprenent. Crec que s'hauria de saber que la Sra. Agatha Christie no és sols Poirot i Marple, sinó que també va escriure altres històries com aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada