diumenge, 25 de febrer del 2018

Tu proposes, nosaltres llegim! Les tres recomanacions de la Noèlia Sergio

La primera reflexió que vam fer després de presentar les quatre propostes d'enguany va ser: ens hem deixat algun gènere important?
La resposta va ser: SÍ, el misteri, la intriga, el thriller...
Per aquest motiu, ens vam començar a moure i li vam demanar a la Noèlia Sergio, mare de la Núria i del Martí Salabarnarda, que ens recomanés alguna coseta d'aquest gènere...
I ella, ben amable com sempre, ens va donar tres títols.
Comencem, doncs, la recerca del cinquè títol de la nostra proposta literària! Gràcies Noèlia i esperem rebre més suggeriments, de novel·la de misteri o del que vosaltres vulgueu!

Resultado de imagen de ulls de gel carolina sole- Després de l'èxit de la Veritat sobre el cas Harry Quebert, vaig agafar El llibre dels Baltimore del Joël Dicker amb una mica de desconfiança, però la veritat és que no em va decebre. La intriga és saber què va passar en el passat i veure com les peces del trencaclosques que et van presentant de mica en mica encaixen.
- Irène de Pierre Lemaitre. És el primer de la sèrie. És una història típica d'assassí-policia-investigació, però ni el protagonista ni la història són tan típiques. Miro de fugir de les històries amb descripcions molt macabres, però a vegades te les trobes quan ja estàs enganxada com passa en aquesta; de totes maneres val la pena.
- Ulls de gel de la Carolina Solé. Ambientada a la Cerdanya, a banda de la investigació principal hi ha una història personal entre personatges que li dóna més suc a l'argument.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada