dimarts, 20 de febrer del 2018

8. La Llibreria, l'opinió de la Montse Gironés

Montse Gironés és la mare d'en Pau i de la Cèlia Juanpere i treballa a l'administració de l'escola. També és una gran lectora i ens encanta que s'hagi decidit a participar al nostre club. Ens comenta que està molt contenta de formar-hi part i poder gaudir de diverses opinions, un fet que per a ella sempre és enriquidor.
Resultado de imagen de la libreria penélope fitzgeraldLa Llibreria ha estat un llibre que he intentat llegir sense tenir en compte els perjudicis que porta només en el moment d'agafar-lo. Sembla que és un llibre que ja ens tingui d'agradar només pel fet de que s'ha escollit per fer-hi una pel·lícula.
Un llibre lineal que sembla que no passi res, tot i que la protagonista sí que porta moltes emocions dins. Un final on vaig riure molt per la situació tan peculiar en què s'acaba trobant la protagonista. I va ser un final en el qual em van venir ganes de tornar-lo a començar. Crec que és un llibre per fer-hi una segona i tercera lectura ja que quant arribes al final te n'adones que pel camí t'has deixat moltíssimes coses a sentir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada