dimecres, 7 de febrer del 2018

La súper proposta!

La nostra proposta inicial d'aquest curs comença amb quatre grans títols que abarquen diferents estils i llengües. Des del Club de Lectura de l'escola volem que sempre trobis el llibre més escaient als teus desitjos. Per aquest motiu et presentem La Llibreria, de Penelope Fitzgerald, un clàssic de la literatura anglesa del segle XX; Una lectora poc corrent, d'Alan Bennett; Tocats pel foc, de Manuel de Pedrolo, coincidint amb la celebració de l'Any Pedrolo i, finalment, Te esperaré toda mi vida, de Megan Maxwell, una divertida novel·la romàntica que arribarà al cor de tots nosaltres. 
Si vols participar en el nostre club, no ho dubtis, aconsegueix-te un exemplar dels nostres llibres i participa en el debat virtual que iniciarem ben aviat en aquest blog.  
Per tal d’aconseguir algun d’aquests llibres podeu visitar qualsevol de les biblioteques de la ciutat, esperar que us arribi algun dels exemplars que disposem a l’escola, o bé, el podeu comprar directament.
El Club de Lectura de Dominiques disposa de dos exemplars del llibre de l'Alan Bennett, dos del de Manuel de Pedrolo i dos més del llibre de la Megan Maxwell. Pel que fa a La Llibreria, només en tenim un en la versió catalana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada