dilluns, 19 de febrer del 2018

6. Nova opinió sobre La Llibreria, ara per Crescen del Pozo

Crescen del Pozo, mare de l'Adrián i de l'Alba Escribano, és una gran lectora. El curs passat es va llegir pràcticament la totalitat dels llibres proposats a Les Mil Lectures. Enguany, des del Club de Lectura de Dominiques li vam demanar que ens ajudés amb La Llibreria i, de seguida, es va oferir a col·laborar. Crescen, gràcies per tornar a llegir amb nosaltres i benvinguda al Club!
Resultado de imagen de la libreria penélope fitzgeraldHe leído el libro "La Llibreria" y realmente no se si comentar primero el final del libro, para no desanimar a nadie en su lectura. Os diré que el libro me ha encantado, por lo que creo que es irrelevante por donde comience a comentarlo. 
Para ser sincera, al principio, me pareció, y lo voy a decir literalmente, "un rollo", tanta descripción y sin un ápice de acción me estaban aburriendo, pero a medida que avanzaba en la lectura me acabó "enganchando" y sin darme cuenta me encontraba inmersa en una historia apasionada y con un final a todas luces inesperado. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada