dijous, 11 d’abril del 2019

Jordi Benaiges ens explica...

Resultat d'imatges de MOSSÈN TRONXO de Josep Mª Ballarín.La veritat és que sóc molt eclèctic i caòtic i no tinc un criteri definit quan he d'escollir un llibre. És més aviat intuïtiu i sempre a partir d'unes premisses genèriques:
  • Autor
  • Temàtica
  • Comentaris escoltats en programes de ràdio / tele.
  • Ressenyes en diaris i/o revistes.
  • Fullejant en les llibreries.
He de dir però que les recomanacions que he fet al club ho han estat  en base a un criteri que recomano als pares d'alumnes d'ESO i batxillerat, atès que per una part es poden endur sorpreses molt agradables i, per altra, ofereix una referència de primera mà en relació al seu professorat de literatura (Independentment de la llengua). El criteri no és altre que llegir també les obres que al meu fill li han fet treballar, en especial a partir de 3er d'ESO.
Pel que fa a si tinc llistes de llibres pendents, la veritat és que no degut a la manera de fer abans esmentada,  vaig al que surti sense cap res pre-establert això sí,de vegades igual en llegeixo tres alhora sense que guardin relació entre ells  com un de sol.
Aprofito  per esmentar i recomanar-vos el darrer que he acabat i del qual pel curs vinent us faré la ressenya. Ja veieu que confio plenament que el club tindrà continuïtat :
MOSSÈN TRONXO de Josep Mª Ballarín.
Salutacions a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada