diumenge, 7 d’octubre del 2018

Cinquanta còdols (5). Albert Vilaró: un llibre editat per una editorial de kilòmetre zero.

Resultat d'imatges de ganzellSempre agrada que et caigui a les mans un llibre editat per una editorial de kilòmetre zero, diguem-ne editorial propera a casaL'editorial Ganzell ubicada a Mont-roig del Camp és una editorial de proximitat que cuida els autors locals i dóna a conèixer aquells llibres interessants que a vegades no totes les llibreries tenen. Gran treball per part de l'Eduard Boada, cap visible de l'editorial.
El llibre Cinquanta còdols al mar va ser el 5è llibre més venut de ficció en català a la llibreria La Capona de Tarragona la setmana de Sant Jordi.   
Gracies Laura per compartir aquests relats tan propers i familiars on en alguns pots veure semblances en episodis de la nostra vida.
Es tracta d'un llibre que pots agafar-lo o deixar-lo i anar llegint. Contes i relats curts per anar llegint i anant reflexionant sobre el buidatge interior i emocional que ha fet la Laura.
Dues frases que m'han agradat molt del llibre.
"l'etiqueta de l'edat és la gran mentida" i "em quedo amb la part positiva : madurar des de la sinceritat cap a un mateix és un plaer extraordinari ".

Albert Vilaró Rovira 
Mestre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada