divendres, 15 de febrer del 2019

Literatura en format segle XXI. Una proposta de Jordi Benaiges

Permeteu-me una proposta per a que la valoreu.
El Club de Lectura està fonamentat en els llibres. Passen de mà en mà i es fan ressenyes i en això rau part del seu encant. M'encanta la literatura, però no la concebo només en format llibre.
Hi ha escriptors que tenen blogs i en ells bolquen petites joies resultat de moments i detalls que els han frapat. Per la seva brevetat tenen una frescor diferent d'una obra tradicional però contenen concentrada tota la seva tècnica i recursos al temps que vessen sentiments.
Per què no els incloem al club en tractar-se igualment de lectures? 
No per ressenya. Tan sols per gaudir-los i perquè no, donar-los un petit espai i fer un dia una taula rodona sobre ells.Això sí, sense renunciar de cap forma al format actual del club, sinó complementant-lo.
Us en proposo un parell que són els que miro de tant en tant. El primer no cal dir de qui es, el segon pertany a Teresa Duch que fa un o dos cursos  va venir a compartir estona amb els alumnes de cicle superior de primària.
Blog de l'Olga Xirinacs 
Blog de la Teresa Duch

2 comentaris:

  1. Agraït Jordi, no coneixia la Teresa Duch i el que escriu es força interessant, el seguiré d'aprop. El de la Xirinacs m'ha sobtat que sigui tant prolífic. Está clar que és una escriptora de raça.
    Jo us deixo una aportació més bandarra, doncs és un blog en clau d'humor, d'una mare supervivent. Publica cada dos divendres (aproximadament, fa el que pot), i jo personalment ric moltíssim amb cada nova entrada:

    https://mrslayunta.com/

    Espero que el gaudiu tant com jo.

    Salut, i bones lectures!

    ResponElimina
  2. Gràcies Miquel per la teva aportació!

    ResponElimina