dimecres, 21 de novembre del 2018

Assassins del Camp (1). He gaudit moltíssim, a cura de Noèlia Sergio

Imagen relacionadaVaig tenir un petit dilema a l'hora de comprar aquest llibre: per una part, és novel·la negra, un dels gèneres que més m'agrada i, per una altra, és un llibre de relats curts, un format amb el que no he tingut bones experiències... Finalment va guanyar la intriga, el misteri i el fet que fossin autors i autores de casa nostra. I no me'n penedeixo gens!
De tots els relats vull destacar l'originalitat dels arguments, un element que és molt d'agrair quan ets seguidora d'aquest tipus de novel·les i ja portes llegides unes quantes dotzenes. D'alguns d'ells m'hagués agradat llegir una història més llarga, amb més detalls dels protagonistes
Però hi ha un element que no he trobat en totes les històries i és la capacitat de tenir-te enganxada a la història i arribar a sorprendre't amb un gir inesperat. Totes les històries estan escrites magníficament i cada autor, amb el seu propi estil, ha sabut crear un clima de tensió, misteri i fins i tot angoixa en alguns casos. No obstant, jo valoro molt el saber deixar al lector bocabadat i fer-te llegir la història fins al final com si no existís res més important a fer i això, no sempre ho he trobat en els relats. De totes maneres, he gaudit moltíssim i m'ha servit per apropar-me als escriptors del nostre territori, alguns desconeguts per mi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada