dilluns, 18 de juny del 2018

La proposta de l'estiu: Cinquanta còdols al mar, de Laura Casas

Resultat d'imatges de Cinquanta còdols de mar
L'estiu comença i ja és hora de treure la pols a aquells llibres que se'ns han acumulat durant el curs. Molts de vosaltres ens heu dit que és precisament durant aquestes dates quan teniu més temps per a passar més i més pàgines! Doncs aquí estem els del Club de Dominiques per ajudar-vos una mica en aquesta fantàstica experiència de la lectura estival.
Com ja sabeu els que vàreu venir a l'escola aquell dia, l'Eduard Boada, historiador, mestre i editor, va presentar el llibre de la periodista i escriptora tarragonina Laura Casas, "Cinquanta còdols al mar". Us recordem el booktrailer per si us fa gràcia veure'l:
https://www.youtube.com/watch?v=4YqRm4OqE_0

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos oficialment que aquest llibre és la nostra proposta literària per a l'estiu. La nostra intenció és inaugurar el curs vinent del Club en un acte de retrobament amb la presència de l'autora a la nostra escola. Aquesta nova trobada serà a principis d'octubre i no cal dir que comptem amb tots vosaltres.

El llibre Cinquanta còdols al mar és un conjunt de foto-relats acompanyats cada un d'una fotografia en blanc i negre. Podeu aconseguir el llibre a La Capona (per exemple), a la biblioteca o llegir alguns dels seus textos on-line al mateix bloc de la Laura (http://www.elandenvolatil.com/).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada